theodoraravitz

A BCZ Site

По времето, когато откриете, че вашият вътрешен домашен любимец има бълхи, понастоящем бълхите вероятно са във вашия килим, спално бельо, както и обзавеждане. Ежедневното почистване с прахосмукачка ще ви помогне да се отървете от някои бълхи, но ще откриете, че все още имате бълхи.

1. Уверете се, че домашният ви любимец има бълхи. Направете естетическа оценка. Бълхите са малки и също приличат на прашинка черен пипер, както и яйцата им изглеждат като малко зрънце сол. Тъй като бълхите обичат да се мотаят около семейни домашни любимци отзад, ако всъщност сте виждали как вашият домашен любимец ги облизва отзад дори повече, отколкото обикновено, вероятно имат бълхи. Има многобройни методи, които можете да използвате, за да потвърдите, че вашият домашен любимец има бълхи. Следващият път, когато дадете на домашното си куче баня, погледнете във водата и също така ще откриете бълхи, плаващи или в края на водата. Можете също така да закупите гребен за бълхи и да пуснете гребена през косата на вашето домашно куче. Използвайки четка за бълхи, може да откриете бълхи или техните изпражнения. Допълнителен подход е да изследвате децата си и себе си. Ако откриете малки парченца бълхи около глезените или други уютни места на тялото, след това най-вероятно имате бълхи. https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-bulhi/

Тъй като сте потвърдили, че семейният ви домашен любимец има бълхи, е време да се отървете от бълхите! Това не трябва да бъде всъщност трудна задача, ако разбирате какво правите и разбирате кои продукти функционират, както и кои не работят. Не поставяйте терапията и на самотен ден, женските бълхи снасят над 50 яйца на ден, така че всеки ден, който сте избягвали терапията, е друг ден проблемът с бълхите да се влоши!

2. Премахване с бълхи – точно как най-накрая се отървах от бълхите в дома си. По времето, когато разбрах, че имаме проблем с бълхите в дома ми, децата ми имаха ухапвания по глезените, а също и по коремната област. Познавайки причудливия жизнен процес на бълхите, разбрах, че трябва да предприема незабавни действия, така че се погрижих за Walmart, както и закупих шампоани против бълхи, спрейове за бълхи за килима, Frontline и достатъчно бомби от бълхи за всяка стая от моето жилище. Когато получих местожителство, веднага задействах бомбите срещу бълхи в съответствие с инструкциите на плана и след това напуснах къщата ви за няколко часа, за да могат бомбите да направят своето. След това, когато получих къща, лекувах всички наши кучета, като първо ги измих с шампоан за коса от бълхи, а след това след изсъхването ги напръсках със спрей за бълхи. След няколко дни бях сигурен, че печеля битката и след около седмица бълхите се върнаха с приятели. Този момент направих бомбите още веднъж, използвах спрей за бълхи върху килимите, осигурих на домашните кучета шампоан за коса в шампоан за бълхи и след това нанесох Frontline върху домашните любимци. Отново повярвах, че всъщност съм спечелил битката само за да се върнат бълхите с много повече приятели около седмица по-късно. Бях на финиша си и бях готов да изтръгна всички килими в цялата си резиденция. Приключих с влизането в интернет, както и сърфирането на Amazon.com за терапии срещу бълхи.

FleaBusters RX е малко неприятен за прилагане, но всъщност не е по-лош от бомбите с бълхи. Няколко дни след приложението наблюдавах, че децата наистина нямат никакъв вид още по-пресни ухапвания от бълхи! Още не си надявах надеждите, тъй като предполагах, че всъщност съм елиминирал всички бълхи два пъти преди това.

Fleabusters работи далеч по-добре от всеки друг елемент от бълхи, който всъщност някога съм опитвал, включително яки, както и Frontline. Допълнително включено предимство при използването на FleaBusters е, че също така елиминира мравките!

Докато разберете, че вашият вътрешен домашен любимец има бълхи, най-вероятно в момента бълхите са във вашите спално бельо, килим и обзавеждане. Ако всъщност сте открили, че вашето домашно куче ближе зад тях повече, отколкото обикновено, те най-вероятно имат бълхи поради факта, че бълхите обичат да се мотаят около семейни домашни любимци отзад. Не отлагайте лечение нито за един ден, женските бълхи снасят над 50 яйца на ден, така че всеки ден, който отлагате терапията, е допълнителен ден проблемът с бълхите трябва да се влоши и по-лошо!

Премахване на бълхите – точно как накрая се отървах от бълхите в дома си. Разбирайки странния жизнен цикъл на бълхите, разпознах, че трябва да предприема незабавни дейности, така че отидох в Walmart, както и придобих шампоани за коса от бълхи, спрейове за бълхи за килима, Frontline и достатъчно бомби от бълхи за всяка част от къщата ми.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

site by bcz