theodoraravitz

A BCZ Site

Като акт на чисто отмъщение, винаги се чувства фантастично да се елиминират насекомите или чрез удряне, или чрез изтръгване с преносим бъч. Тези паразити не само са способни да развалят фантастична нощ на открито, но те са и отговорни за предаването на множество болести, които причиняват смъртта на над милион души в световен мащаб годишно. В тази статия ще разгледаме 3-те основни действия за премахване на насекомите.

Стъпка 1: Намалете и също така премахнете местата за разплод

Първата стъпка е да се отървете от възпроизвеждащите се помещения. Това играе огромна роля в домашния контрол на комарите. Насекомите се размножават във вода, само една капка дъжд в действителност, така че осигуряването на отстраняване на стоящата вода намалява възможностите за увеличаване и възпроизвеждане.

Когато стоящата вода не може да бъде елиминирана, като претоварване, https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-komari/ баня за птици или по-голяма водна маса, опитайте да използвате потапяния, които ще премахнат комарите, а също и техните ларви, преди да се излюпят. Тревните площи, както и храстите трябва да се режат през лятото. Листата също трябва редовно да се нагребват, за да се избегнат скриване или размножаване на насекоми и различни други вредители на тревата.

Действие 2: Защитете къщата и двора си

Уверете се, че сте настроили правилно домашния прозорец, както и дисплеите на вратите, за да напуснете насекомите да придобият вход направо във вашата къща. Случайните насекоми, които се грижат да влязат, могат да бъдат отстранени с ръчен цип или вътрешен улов. Често, въпреки усилията ви да премахнете помещенията за размножаване, насекомите все още изглеждат, че се размножават и процъфтяват, а също така в някои случаи премахването на помещения за размножаване може да не е полезно.

Продукти като улов на комари, господин и препятствия са изключително препоръчителни. Тези продукти се предлагат в различни марки, включително Mosquito Magnet, SkeeterVac, както и Mega-Catch, наред с други. Те са изключително ефективни за премахване на комарите, тъй като тези предмети гарантирано нарушават размножителния цикъл, като убиват насекоми в огромни количества, преди дори да имат възможност да снасят яйца.

Още един търговски продукт е AllClear Mister. Обикновено осигурява приблизително 6 часа контрол на площ от около 4 000 кв. Фута. Формулите за комари са в различни концентрации, както и са доказано нетоксични за хората и животните, но опасни за насекомите. Те са сигурни да убиват и да отблъскват насекомите.

Други предмети се състоят от потапяния от насекоми, късчета комари и бариера срещу насекоми. Докато предишният е концентриран върху убиването на възрастни комари, последният се фокусира върху избавянето от ларви на насекоми. Потопите от насекоми, както и малки парченца се добавят към стоящата вода, за да се отървете от размножаването в рибни езера, блата, докато бариерата срещу насекоми е свързана с вашия двор, както и храсти, които да убивате, а също и да предпазват комарите до 3 седмици.

Стъпка 3: Защитете се

Последната стъпка за предотвратяване на тези сърбящи атаки на комари е да се предпазите от репеленти против комари. Едни от най-ефективните продукти са тези, които съдържат DEET, но в действителност е доказано, че тази активна съставка има вредни резултати върху хората и семейните домашни любимци. Има страхотни оферти за други продукти, които съдържат органични активни съставки, които все още са наистина надеждни. Един обещаващ елемент е устройството за отблъскване на насекоми ThermaCELL. Това страхотно малко устройство може да ви закопча на колана, а също така да ви избере на двора или в риболовната експедиция и др. ThermaCELL използва гениални системи, за да изхвърли малко количество репелент в околността с времето.

Няма едно лекарство за борба с комарите, но с правилното цялостно намаляване на възпроизвеждащите се източници, използвайте улов за насекоми, репелент против комари и замъгляване на насекоми, можете да се насладите отново на открито.

Те са изключително надеждни за премахване на насекомите, тъй като тези продукти са обезпечени да нарушат размножителния цикъл, като елиминират насекомите в големи количества, преди дори да имат възможност да снасят яйца.

Други елементи включват потапяния от комари, малки парченца комари, както и преграда против комари. Докато първият се фокусира върху премахването на порасналите комари, последният се фокусира върху премахването на ларвите на насекомите. Потопите от насекоми и малки парченца се добавят към стоящата вода, за да се премахне размножаването в езера, блата, докато бариерата срещу насекоми се използва за вашата морава и храсти, за да убива и да отблъсква комари за период до 3 седмици.

Последната стъпка в избягването на тези сърбящи атаки от насекоми е да се защитите сами с репеленти против комари.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

site by bcz