theodoraravitz

A BCZ Site

Топлинна вълна е, вие и вашето куче се връщате от бягане през гората. По същия начин може би просто сте се мотали в задния си двор, който има висока трева. Заемате място в мекия си стол и също слизате, за да погалите кучето си. Усещате силна подутина по кожата му по отношение на размера на нокътя ви. Изглеждате по-добре и виждате закръглена кафява буболечка на кучето си. Той е свързан с кожата. Вашето куче има кърлеж. Разбирате, че трябва да го премахнете. Кърлежите могат да привличат бактериални състояния, като инвалидизиращо състояние на Лайм. Обаждате се на вашия ветеринар. Ветеринарният лекар съветва Frontline Plus за домашни кучета. Може да се чудите как работи този елемент и как със сигурност ще убие отметката.

Frontline, както и Frontline А също може да се използва за кучета от всякакви размери, а също така има вариация за котки. Допълнително могат да се справят с кърмещи, панирани, както и с бъдещи домашни любимци, както и с домашни котки.

Frontline се произвежда от Merial. Освен това Merial прави добре признати лекарства за лечение на дирофилариоза. Те са доверена компания. Frontline става част от по-нов вид инсектициди, наречени изкуствени пестициди. Те са признати за изключително надеждни. Видът пестицид, използван в Frontline, се нарича артхетероцикли.

Фипронил е един от най-често срещаните компоненти в тези синтетични пестициди. Артхетероциклите предпазват от преминаването на хлор през клетките в нервната система на насекомото. Това води до парализиране на кърлежа. Парализата предполага, че кърлежът не може да се премести. Кърлежът не може да се храни. Ако не могат да ловят кръв, те си отиват. Фипронилът в Frontline Plus ще убие кърлежите в по-младите им фази, като приказната фаза, както и когато са възрастни. https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-kurleji/

В Frontline и също Frontline А също и фипронил се диспергира от мастните жлези. Известно е, че елиминира всички кърлежи в рамките на 12 часа след терапията.

Терапията се прилага от доставен апликатор към основата на шията. Не е необходимо да се разнася на ръка по цялото животно, за да се премахнат кърлежите. Препоръчително е да си сложите калъфи за дрехи. Не е необходимо да се поставя отметката, за да усетите резултатите си.

След терапия със сигурност ще възнамерявате да проверите за мъртви, но все още залепени кърлежи. Те могат да бъдат премахнати с помощта на пинсета. Внимавайте да не смачквате тялото, както и да отделяте всякакви замърсени течности върху себе си или върху домашния любимец. Пуснете го, а също и всички кърлежи, които смятате, че все още са живи, направо в масажирането на алкохол, за да сте сигурни, че сте ги убили.

Frontline А също така със сигурност ще остане за премахване на кърлежите за приблизително един месец приложение. След това можете да ги лекувате безопасно още веднъж за още един месец защита. Това дава на собственика на домашно куче ум.

Веществото, наречено борат, е много мощен и същевременно мощен материал или прах, който всъщност може да застраши живота на тези насекоми. Това, което обикновено прави това съединение, е да премахне влагата от тези малки животни и да ги дехидратира в процеса. Без влага или влажност е изключително невъзможно тези кърлежи да се възпроизвеждат правилно.

Допълнителен професионален указател е да се възползвате в пълна степен от използването на невероятно ниско ниво на температура, като използвате хладилник с фризер. Замразяването на някои предмети с ниско ниво на температурата определено ще убие тези нежелани вредители. Поставянето на някои неща за 4 до 6 часа във фризера със сигурност ще отнеме живота на тези ужасни кръвопийци.

Frontline, както и Frontline Plus могат да бъдат използвани за кучешки зъби от всякакви размери, а има и версия за котки. Фипронилът в Frontline А също със сигурност ще убие кърлежите в по-младите им етапи, като фазата на нимфата, както и когато са възрастни.

В Frontline, както и Frontline Plus, фипронилът се разпространява от мастните жлези. Смята се, че унищожава всички кърлежи в рамките на 12 часа от терапията.

Frontline Plus ще продължи да унищожава кърлежи в продължение на един месец от прилагането.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

site by bcz