theodoraravitz

A BCZ Site

Този мухозапер е скорошно развитие, което всъщност е изкарало пазара от торнадо. Това всъщност е променило традиционните методи за премахване на мухите. Със сигурност ще ви разкрием как точно да премахнете мухите с него по-бързо и също на практика.

Електрическите мухобойки са електрически инструмент, който е проектиран във формата на бадминтон или тенис ракета за трева. В заоблената зона има кабелна електрическа мрежа, която има отвори за въздух между тях, тъй като мухите са наистина остри до леко регулиране на въздушния стрес около тях.

Електричеството или подаръкът към тази кабелна мрежа се осигурява от батериите, разположени в дръжката. В момента, където мухата лети или си почива, просто трябва внимателно да плъзнете този ценен инструмент в тази област. Когато тази летяща грешка влезе в контакт с мрежата, тя се елиминира мигновено поради значителния токов удар.

Този вид запери функционират по различен начин от заперите. Тъй като сапсерите са поставени в една зона, определен вид светлина в него вкарва мухи, след което електрическият удар със сигурност ще ги убие, когато се доближат. И все пак е мания, че те трябва да се доближат до запера, тъй като при електрически мухобойки няма такава мания и всичко, което трябва да направите, е просто да го плъзнете във въздуха на мястото, където има летящо насекомо и би било елиминиран практически за много малко време без никаква инициатива.

Следователно този мухозапер е доста развитие и също така трябва да ги използваме чудесно. Тъй като те са толкова икономични, високото качество е малко ниско, затова трябва да се отнасяме към този компонент, както и да се наслаждаваме на жилището, напълно освободено от всички мухи, както и комари, които са ви тормозили живота толкова години когато не е имало ефикасен, разумен и също много по-бърз метод за отърваване от мухи.

Има около 85 000 добре познати видове мухи по целия свят. Мухите са малки насекоми, които имат самотна двойка крила, за да им помогнат да летят бързо. По-голямата част от мухите се смятат за досадни, тъй като пренасят болести като жълта висока температура, вирус на Западен Нил и малария. Освен това мухите издават капризен бръмчене с крилата си. Бръмченето помага на мухите да идентифицират, както и да разположат потенциалните партньори.

След като мухите снасят яйца, новите мухи обикновено се появяват от ларвите след четири до 7 дни. Обикновено мухите се появяват през топлите летни месеци до много ранна есен и също живеят до 20 дни. https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-muhi/

Тъй като те могат да бъдат трудни за улавяне, както и да се скрият в малки ъгли и зад завеси, разбирането как да се премахнат мухите е от съществено значение. Техниките за това как точно да премахнете мухите в къщата включват монтаж на дисплеи извън прозорците на дома, както и запечатване на всички пукнатини, през които мухите могат да пълзят. Правилното прибиране на всякакъв вид храна, честото получаване на боклука, както и подреждането на частици вътре и извън дома ви също са полезни за избягване на мухите да се заблудят в дома.

Сега, когато мухата си почива или лети, просто трябва внимателно да плъзнете това ценно устройство на това място. Манията е, че те трябва да се доближат до запера, тъй като в електрически мухобойка няма такава мания и освен това всичко, което трябва да направите, е просто да го плъзнете във въздуха на мястото, където има летящо насекомо и това би да бъде убит почти за много малко време без никаква инициатива.

Мухите са малки бъгове, които имат един чифт крила, за да им помогнат да летят бързо. След като мухите снасят яйца, чисто нови мухи обикновено се появяват от ларви след четири до 7 дни. Подходите за това как да се отървете от мухите в резиденцията включват настройка на дисплеи извън прозорците на дома и запечатване на всякакви цепки, с които мухите могат да пълзят.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

site by bcz