theodoraravitz

A BCZ Site

Често се предполага, че хлебарки се появяват от груби жилища, но това не е непременно вярно. Хлебарите, пълзящи из дома ви, НЕ ИДВАТ ОТ там. Те не се разширяват удивително от формата във вашия душ или се издигат от мазния престой във фурната ви. Те дойдоха от задния ви двор, както и си проправиха път през пукнатини, отвори, отводнителни тръбопроводи, както и различни други отвори, за които може да не сте наясно. Можете да търкате жилището си отвътре навън, но със сигурност постоянно ще има предмети като хартия, естествена кожа и лепило за шкафа, за да подхранвате нежеланите си гости. Можете да работите с оценител, за да осигурите всеки забележим отвор, но постоянно ще има малки пропуски, които остават неоткрити.

Като се има предвид, че проблемът с хлебарка в дома показва проблем с хлебарки в ЗАДНИЯ ДВОР, най-ефективните терапевтични планове се съчетават както отвън, така и от техниките за вътрешна защита. Както няколко собственици на ресторанти редовно пръскат своите съдове за боклук, така и вие трябва да се справяте с външни зони, където насекомите се размножават и събират заедно. Ако пребивавате в гориста местност или ако географското ви място остава горещо през по-голямата част от годината, външното лечение не е просто важно, но все още е от решаващо значение. Ако отседнете в апартамент, можете да помолите администрацията да лекува огромни промишлени контейнери, които седят и също тлеят между насрочените боклуци. Можете също така да попитате какви видове пестициди се пръскат в жилищните ви помещения.

Много химически пестициди са лесно достъпни както за жилището, така и за задния двор, но такива артикули са широко разглеждани като опасни. Доклади, а също и клинични списания ни дават с безкрайна атака на изследователско проучване, свързващо химически пестициди с разрушени ракови клетки, неврологични проблеми, както и проблеми с раждането при деца, живеещи в близост до ранчота, където се пръскат химикали.

В резултат на преобладаващите противоречия относно конвенционалните подходи за борба с вредителите, решенията от кедрово масло за вредители всъщност придобиха по-голяма привлекателност, както и уважение в естествените и клинични земеделски общности. През 2006 г., по искане на американската армия, група от световноизвестни органични учени увеличиха стандартните формулировки от кедрово масло, като представиха доставчик на кварцови скали, за да осигурят смъртоносна доза, важна на мъничкото ниво. Тази наноразмерна система за доставка затваря дишащите пори на мирис, задвижвани от бъгове на повикване и създава трайно препятствие, което обезкуражава чисто нови бъгове да навлизат в пръснатия регион.

Техниките за замъгляване от вътрешно кедрово масло са особено, https://www.pest-control.bg/services/pruskane-protiv-hlebarki/ надеждни при борбата с термити, хлебарки, както и насекоми. Сухата, мъглява мъгла стига до стените, както и преминава през неоткрити пукнатини, а също и дупки по начин, който конвенционалните техники на пръскане не могат да се повторят.

Обикновено се предполага, че хлебарки се появяват от мръсни къщи, но това не винаги е реално. Тъй като проблемът с хлебарки в къщата представлява проблем с хлебарки в ДВОРА, най-ефективните стратегии за лечение съчетават подходи за защита както на закрито, така и на вън. Документи, а също и научни списания ни предоставят непрекъсната атака на изследване, свързващо химически пестициди с рак на бюста, неврологични разстройства, както и проблеми с раждането при младежи, живеещи в близост до ферми, където химикалите се пръскат. Вътрешните методи за замъгляване от кедрово масло са особено ефективни при борбата с хлебарки, насекоми и термити.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

site by bcz